Forum Hondy Varadero

Forum dotyczące motocykla Honda Varadero XL1000V/XL125V oraz podróży
Teraz jest Pn paź 14, 2019 2:48 am

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N kwi 03, 2016 4:37 pm 
Dzień dobry jestem tu nowy.
Offline

Dołączył(a): 22/05/2015 o 11:08
Posty: 10
Lokalizacja: Żarki Letnisko
Płeć: Mężczyzna
Imię: Wilk
Marka motocykla: Szukam
Model: Szukam
Rocznik: 0
Witam!

Po wymianie przełącznika zespolonego świateł, pojawiło się dziwne zachowanie.

Gdy włączam światła mijania lub drogowe, kierunki przestają migać. Bez względu na kolejność włączenia.

Przy wyłączonych światłach, albo włączonych pozycyjnych, migają normalnie.

Przełącznik, przed podłączeniem wyczyściłem w środku, zalałem sprayem do styków. Całość pracuje lekko, bez zacięć.
Mogłem zrobić jakieś zwarcie?
***************************************************************************************
Gdyby komuś przytrafił się taki problem, to rozwiązanie tkwi w niewydolnym aku :clap: Przynajmniej u mnie'
Problem znika po włączeniu silnika.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL