Forum Hondy Varadero

Forum dotyczące motocykla Honda Varadero XL1000V/XL125V oraz podróży
Teraz jest So lis 25, 2017 3:50 am

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: N sie 20, 2017 7:19 pm 
Dzień dobry jestem tu nowy.
Offline

Dołączył(a): 20/08/2017 o 19:01
Posty: 3
Płeć: Nie określono
Imię: filip
Marka motocykla: honda
Model: XL125V
Rocznik: 2007
Witam, mam problem z moim wiaderkiem rocznik 2007. Kupiłem ją tydzień temu i zrobiłem 70km jednego dnia. Po przejażdżce pojechałem zatankować, po zgaszeniu Hania nie chciała już zagadać kręciłem i nic. Odpaliła dopiero na pych pojechałem do domu i po ostygnięciu zagadała na jedno dotknięcie. Co może być przyczyną???

P.S. Szukałem takiego wątku i nie było jeśli coś pominąłem to przepraszam.


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N sie 20, 2017 8:10 pm 
Udaje motocyklistę
Offline

Dołączył(a): 08/05/2017 o 13:08
Posty: 133
Płeć: Nie określono
Imię: Leszek
Marka motocykla: Honda
Model: Varadero 1000
Rocznik: 1999
Ale kręci i nie odpala czy rozrusznik przeskakuje tak jakby aku rozładowanie czy prądu nie podawsło


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: N sie 20, 2017 9:34 pm 
Dzień dobry jestem tu nowy.
Offline

Dołączył(a): 20/08/2017 o 19:01
Posty: 3
Płeć: Nie określono
Imię: filip
Marka motocykla: honda
Model: XL125V
Rocznik: 2007
Leszek1985 napisał(a):
Ale kręci i nie odpala czy rozrusznik przeskakuje tak jakby aku rozładowanie czy prądu nie podawsło


kręci, kręci

_________________
Młody "motocyklista" [:DD]


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So lis 11, 2017 6:58 pm 
Rekrut
Avatar użytkownika
Offline

Dołączył(a): 05/12/2015 o 17:28
Posty: 44
Lokalizacja: Siemianowice Śląskie
Płeć: Mężczyzna
Imię: Damian
Marka motocykla: Honda
Model: Varadero 125
Rocznik: 2008
jak ciepły nie pali to mogą być zawory do regulacji
naprawiłeś ?


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
PostNapisane: So lis 11, 2017 10:12 pm 
Dzień dobry jestem tu nowy.
Offline

Dołączył(a): 20/08/2017 o 19:01
Posty: 3
Płeć: Nie określono
Imię: filip
Marka motocykla: honda
Model: XL125V
Rocznik: 2007
Prawdopodobnie przyczyną był słaby akumulator, bo po przejechaniu paru kilometrów odpala bez problemu, na zimnym i ciepłym.

_________________
Młody "motocyklista" [:DD]


Góra
 Zobacz profil  
Cytuj  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL