Niedzielne polatanki
- tomkos100
- Udaje motocyklistę
- Marka motocykla: varadero 1000
- Rocznik: 2010
http://www.bojnicecastle.sk/galeria-de.html
To tam gdzie chciałem lecieć w niedzielę , jak nie w tą to następną ......
To zaledwie 215 km z katowic , więc po ostatniej przejażdzce Jaro , co to do nas
pozdro

To tam gdzie chciałem lecieć w niedzielę , jak nie w tą to następną ......
To zaledwie 215 km z katowic , więc po ostatniej przejażdzce Jaro , co to do nas
pozdro
- 
				elemeledudek
- Uczy się jeździć
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2004
- jaromc
- Motocyklista jak się patrzy !!!
Przyjechałem tam z tym samym nastawieniem, oblukać Hondę ale Sikora nie wystawił… :twisted: wkurwi…em się i już mam się zabierać… a tu Tger 1200 :shock: zakochałem siętomkos100 pisze:nowy triumph 1200 , odbierze bmw trochę klienteli , natomiast dupa hondy nie było ........
pozdro
 umówiłem się z kolesiem na jazdę testową bo będą mieli je za dwa tygodnie do testów... do tego cena robi wrażenie... poniżej 60 koła z kuframi, gmolami, halogenami, szybą i całą resztą dodatków... po testach się zobaczy
  umówiłem się z kolesiem na jazdę testową bo będą mieli je za dwa tygodnie do testów... do tego cena robi wrażenie... poniżej 60 koła z kuframi, gmolami, halogenami, szybą i całą resztą dodatków... po testach się zobaczy Przewracając drugiego nie sprawisz że będziesz wyższy
						- Midmere
- Uczy się jeździć
- Imię: Marcin
- Marka motocykla: Honda
- Model: Varadero
- Rocznik: 2002
Mnie się udało przetrwać śnieżycę, zjechałem na 30 min na coś dobrego. Później już było dobrze, tylko kierowcy samochodów od czasu do czasu pukali się w czoło widząc faceta na motoDawidosss pisze:Ja już byłem z rana w Ochabach, chciałem jechać dalej ale musiałem się z traski zawrócić. Niestety przegrałem nierówną walkę z pogodą....

Honda Varadero XL 1000
						- jaromc
- Motocyklista jak się patrzy !!!
oooo to was tu więcej jestMidmere pisze:Mnie się udało przetrwać śnieżycę, zjechałem na 30 min na coś dobrego. Później już było dobrze, tylko kierowcy samochodów od czasu do czasu pukali się w czoło widząc faceta na motoDawidosss pisze:Ja już byłem z rana w Ochabach, chciałem jechać dalej ale musiałem się z traski zawrócić. Niestety przegrałem nierówną walkę z pogodą....
 pogratulować samozaparcia
  pogratulować samozaparcia  Przewracając drugiego nie sprawisz że będziesz wyższy

na stoisku outlet intermotors szukac Artura na haslo varadero znizka
 na stoisku outlet intermotors szukac Artura na haslo varadero znizka 
 )))
)))