Czy Varadero posiada takie coś

W BMW R... był ukryty wewnątrz zbiornika paliwa przy pompie, a tu za c..olerę nie mogę znaleźć ...
Proszę o wykład

... czyli można wcisnąć coś zastępczego, na tej fotce to wygląda to tak, jak by był zakończony szybko-złączkamiDawidosss pisze:Na allegro znajdziesz bez problemu. Honda ma zazwyczaj 10mm. ale jeszcze wcześniej sobie zmierz średnicę przewodów.
... no co Ty mówisz Kolego, nie spotkałem cywilizowanego pojazdu na wtrysku bez filtra paliwa, a co do księgowych to BMW plasuję się w ścisłej czołówce i pomimo zbiorników wykonanych z odzysku tworzywa po butelkach PET ... wstawili i to w wyszukanej formieKuba-car pisze:To se na drogę weż termosik-bo piździ,a raczej dłuższy czas spędzisz na poszukiwaniu nieistniejącego
W większości nowszych aut też już się nie stosuje fuel filtr.a-plastikowe baki,normy paliwowe ect...
Więc księgowi znaleźli oszczędzacze..
 ... więc jeśli ktoś tu nie wstawił czegoś co kosztuje 0,5 Euro to tylko przez syndrom dnia porzedniego
 ... więc jeśli ktoś tu nie wstawił czegoś co kosztuje 0,5 Euro to tylko przez syndrom dnia porzedniego  
Kuba-carKuba-car pisze:Pierwszym autkiem w którym nie znalazłem w/w filtra to była nasza Alfa-Romeo 156,do 250tysi nic się z zasilaniem nie działo,a ostatnim który obsługiwałem to Saab 93 z 2.0l turbo z 2007r.
To tylko tak na szybko co pamiętam-ale ta lista jest spora..wystarczy sitko w baku :?
 po kolei:
  po kolei: