. Kask jest dość dobrze wygłuszony w porównaniu do AGV jaki również posiadam to jest miła dla uszu odmiana. Po założeniu intercom-a słyszy się pasażerkę a nie szum wiatru (no chyba, że pasażerka marudzi wtedy jak każdy mężczyzna słyszę tylko szum wiatru hehe) kask posiada miejsca do montażu N-coma ja osobiście kupiłem intercom SENA i po drobnych przeróbkach (podpiłowanie zaślepki N-coma do wprowadzenia kabli)  jest super. Kask jest również dobrze wyprofilowany aerodynamicznie nic nie gwiżdże nic nie piszczy tylko standardowo szumi. W kwestii wentylacji również same plusy. Przy otworzonych nawiewach czuć przyjemny  chłodny ruch powietrza na twarzy i na czubku głowy. Kask charakteryzuje się również bardzo dobrą widocznością. Wizjer jest duży i wyposażony w pinlock.
. Kask jest dość dobrze wygłuszony w porównaniu do AGV jaki również posiadam to jest miła dla uszu odmiana. Po założeniu intercom-a słyszy się pasażerkę a nie szum wiatru (no chyba, że pasażerka marudzi wtedy jak każdy mężczyzna słyszę tylko szum wiatru hehe) kask posiada miejsca do montażu N-coma ja osobiście kupiłem intercom SENA i po drobnych przeróbkach (podpiłowanie zaślepki N-coma do wprowadzenia kabli)  jest super. Kask jest również dobrze wyprofilowany aerodynamicznie nic nie gwiżdże nic nie piszczy tylko standardowo szumi. W kwestii wentylacji również same plusy. Przy otworzonych nawiewach czuć przyjemny  chłodny ruch powietrza na twarzy i na czubku głowy. Kask charakteryzuje się również bardzo dobrą widocznością. Wizjer jest duży i wyposażony w pinlock. A teraz trochę ponarzekam. Projektanci źle zaprojektowali mocowanie paska - trochę uciska w szyję ale można z tym żyć. Poza tym w moim egzemplarzu pinlock parował. Kask pojechał do Włoch do producenta bo nie chciał w to uwierzyć ale wymienili mi go na nowy i jest ok. Wkurza mnie też osłonka pod brodą, ponieważ się wypina przy zamykaniu kasku. Ostatnia sprawa to wizjer. Z mało jest położeń jego otwierania
Suma summarum kask z czystym sumieniem mogę polecić.

, na razie zrobiłem parę naście km w okół komina ,ale wrażenia pozytywne,mam nadzieje że takie pozostaną
 , na razie zrobiłem parę naście km w okół komina ,ale wrażenia pozytywne,mam nadzieje że takie pozostaną  
 ale w porównaniu do kasków 600-1000 wypada świetnie pod tym względem. Duży wizjer, mega wizjer podoba mi się
 ale w porównaniu do kasków 600-1000 wypada świetnie pod tym względem. Duży wizjer, mega wizjer podoba mi się  albo wąsko widzę  ale jedynie szczeka u dołu ogranicza mi widok tak po za tym widoczność doskonała. Pinlock - nie wiem... chuchałem i działał
 albo wąsko widzę  ale jedynie szczeka u dołu ogranicza mi widok tak po za tym widoczność doskonała. Pinlock - nie wiem... chuchałem i działał  mam 2 zestawy Seny i będę się teraz pocić jak ją wsadzić,
 mam 2 zestawy Seny i będę się teraz pocić jak ją wsadzić,