Bateria wytrzymuje około 8-9H ciągłej rozmowy. Jeśli korzystasz z odtwarzacza MP3 nie przez BT, a po kablu to dodatkowo można ładować interkom podczas jazdy (połączenie interkom-mp3-gniazdo zapalniczki).
Przy prędkościach 120km/h można normalnie rozmawiać z innym "moto". Przy 140km/h już zaczyna nieco "rwać". Panel na kierownicę to taki trochę bajer, ale fakt, przydaje się w terenie. Montowanie go na manetkę nie ma sensu, bo chwyt jest dziwny - lepiej przyczepić opaskami do mocowanie lusterka.
Zasięg, gdy prędkość nie przekracza 60km/h to około 1000 metrów (motocykle jechały w przeciwne strony).
Przez cały okres eksploatacji zniszczeniu uległ tylko przewód do MP3 (jack 2,5-jack 3,5), ale tutaj też mogło być trochę mojej winy.
Drobna uwaga - wiem od sklepu, który sprzedaje te cuda, że często zdarzają się wady słuchawek tj. montujemy je do kasku, ustawiamy głośność 100% a ledwo co słychać. Oczywiście jest to natychmiast wymieniane.
Jak o czymś zapomniałem to pisz

![Szczęśliwy [:DD]](./images/smilies/3a.gif)
 No i cena również przystępna wiec może warto by się skusić
  No i cena również przystępna wiec może warto by się skusić  

Jeśli to nie tajemnica to ile zapłaciłeś za swój zestaw? Jak trochę przetestujesz to napisz jak się sprawuje
  Jeśli to nie tajemnica to ile zapłaciłeś za swój zestaw? Jak trochę przetestujesz to napisz jak się sprawuje